Mar 5, 2024

Elbosoft Consulting објавува партнерство со FootfallCam како

Elbosoft Consulting, водечки провајдер на иновативни бизнис решенија, со задоволство го објавува новото партнерство со FootfallCam, водечка компанија за системи за броење луѓе. Оваа соработка го обележи Elbosoft Consulting како овластен продавач наRead More

Feb 20, 2024

Nebim партнерски собир

Elbosoft Consulting учествуваше на неодамнешниот состанок на партнери на Nebim V3 одржан во Белек, Турција. Elbosoft Consulting доби признание како резултат на клучната улога во олеснувањето на значајното партнерство помеѓу Nebim и Saat&Saat,Read More

Dec 20, 2023

Nebim V3 во продавницата на Mavi во Скопје

Elbosoft Consulting, со задоволство го објавува успешното воведување на системот Nebim V3 во продавницата Mavi во Скопје, Македонија. Ова означува значаен технолошки напредок за Mavi, зголемувајќи ја нивната оперативна ефикасност и обезбедувајќи искуствоRead More