Накратко

За нас

Елбософт консалтинг е компанија што ги дава следните производи и услуги:

 1. Менаџмент консалтинг за унапредување на бизнисот
 2. Продажба, имплементација и одржување на ERP решението Nebim V3 (застапници за Балкан)
  • Мултикомпаниско решение
  • Мултинационална работа со повеќе јазици и валути
  • Менаџмент на производство, планирање, набавка, CRM, маркетинг,
   финансии, сметководство, WMS, HR, продажба, производи
  • Интеграција со скоро сите решенија за логистика, бројачи на луѓе,
   web решенија итн (по барање)
 3. Продажба, имплементација и одржување на решение за броење луѓе
  • Броење луѓе во продавница, молови, ресторани, аеродроми,
   автобуси итн.
  • Интеграција со софтвер за продажба
 4. Изработка, имплементација и одржување на проектни IT решенија
  • Статични и динамички WEB страници
  • Апликации по желба и потреба на компаниите
  • API решенија за интеграција
  • Android апликации за различни потреби на компаниите
Погледни презентација

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Затворени проекти
0
Задоволни клиенти
0
Години искуство
0

НАШИТЕ УСЛУГИ

Целосно сме посветени на потребите на нашите клиенти со малопродажни објекти во Македонија и околните земји. 

БИЗНИС КОНСАЛТИНГ

Консалтинг за унапредување на бизнисот

Менаџмент на снабдувачк синџир
Менаџмент на набавки
Менаџмент на магацин
Бизнис интелигенција
Системи за броење луѓе
Планирање
Оперативна ефикасност
IT инфраструктура
Менаџмент на човечки ресурси
Менаџмент на продажба
B2B менаџмент

КОМПЛЕТНО ЕРП РЕШЕНИЕ

Дозволете Вашето ERP решение да го помогне растот на Вашата компанија преку интегрирање на Nebim V3 со новата генерација на фискални каси, B2B и B2C системи за електронска продажба, бизнис тековите и системите за менаџирање на документи. Nebim V3 овозможува точни податоци на Вашиот проект за бизнис развој кој ќе ја прошири Вашата компанија.
Кога Вашата компанија расте, лесно е да се прошири обемот на Nebim V3 според потребата. Мислете големо, но бидете оспособени да започнете со мали чекори. 

РЕШЕНИЕ ЗА БРОЕЊЕ ЛУЃЕ

Elbosoft Consulting е овластен провајдер за бројачи на луѓе во Македонија од компанијата FootfallCam, водечки бренд во светот на бројачите на луѓе. Посветени сме на тоа да обезбедиме сеопфатна услуга на продавниците и шопинг центрите. Ова опфаќа консултации, инсталација, обука и одржување..

Со бројачите на луѓе можете да се запознаете со однесувањата на купувачите и да ја зголемите продажбата со подобро разбирање на посетителите во продажните места.

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Новости поврзани со нашите активности и проекти