Nebim партнерски собир

Elbosoft Consulting учествуваше на неодамнешниот состанок на партнери на Nebim V3 одржан во Белек, Турција. Elbosoft Consulting доби признание како резултат на клучната улога во олеснувањето на значајното партнерство помеѓу Nebim и Saat&Saat, со што се проширува достигнувањето на Nebim во Македонија.

Партнерство за паметење

Успешната врска со Saat&Saat, долго посакуваната компанија, означува значаен успех за Nebim и го покажува посветувањето на Elbosoft Consulting во негувањето на значајни деловни врски. Експертизата и посветеноста на нашиот тим кон одличноста беа клучни во градењето на соработката помеѓу овие две ценети компании.
48
Male
ул. Сава Михајлов 10, бр. 6
https://www.elbosoftconsulting.com